Darren Cahill, la Cluj: „Dacă mă voi întoarce ca antrenor, Simona va fi prima pe care o voi suna”

Simona Halep și fostul său antrenor, Darren Cahill, au declarat, astăzi, la Cluj, că nu exclude o nouă colaborare, pe viitor.

Cel care a ajutat-o pe româncă să obțină singurul său titlu de Mare Șlem dă asigurări că prima opțiune, în cazul în care va reveni ca antrenor, ar fi să lucreze din nou cu Simona Halep.

Darren Cahill și-a anunțat la final de 2018 retragerea pentru a petrece o perioadă cu familia.

„Anul acesta iau o pauză de la profesia de antrenor pentru a petrece timp cu familia. La finalul anului nu sunt sigur ce decizie voi lua. Dar dacă mă voi întoarce să fiu antrenor, Simona va fi prima pe care o voi suna să văd dacă mă pot întoarce în echipă. E important să spun că m-aș alătura echipei pentru a lucra alături de Daniel Dobre, un antrenor grozav”, a declarat Darren Cahill.

Darren Cahill și Simona Halep se află la Cluj cu ocazia Sports Festival. De altfel, capul de afiș al evenimentului este meciul demonstrativ de tenis România-Italia, unde se vor înfrunta perechile formate din Simona Halep și Marius Copil, respectiv Daniela Hantuchova și Fabio Fognini.

„Este o atmosferă foarte plăcută de fiecare dată când vin la Cluj. Este o plăcere să vin aici și meciurile de Fed Cup nu o să le uit niciodată. Au fost multe experiențe frumoase, mă bucur să fiu aici și sper să fie foarte bine mâine”, a spus sportiva din Constanța.

Meciul demonstrativ va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la BT Arena. Înaintea acestei partide, organizatorii au pregătit momente speciale, care vor transforma întâlnirea într-un adevărat spectacol.

Ioana Pîrlea

Ne poți asculta și aici: