Kate Middleton, cea mai influentă figură regală în modă

Ducesa Catherine de Cambridge, soția prințului William al Marii Britanii, a fost desemnată cea mai influentă figură regală din modă.

Kate Middleton și Meghan Markle sunt cele mai influente figuri regale când vine vorba de moda

Un top realizat de compania eBay arată că ducesa de Cambridge, care are 36 de ani și esta mama a trei copii, este cea mai influentă membră a unei Case Regale când vine vorba de modă, arată Mediafax, care citează Evening Standard.

Astfel, soția prințului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, a influențat cel mai mult alegerile vestimentare ale clienților platformei online. Practic, căutările privind paltoanele dedicate femeilor însărcinate s-au triplat din luna noiembrie 2017, când ducesa a anunțat că este însărcinată cu cel de al treilea copil.

Pe poziția a doua în top se află soția prințului Harry, Meghan Markle, acum ducesa Meghan de Sussex, cunoscută pentru preferința sa pentru hainele cu guler bărcuță.

Pe poziția a treia în acest top se află prințesa Charlotte, în vârstă de trei ani, fiica prințului William și a ducesei Catherine.

Sursa foto: Twitter/Palatul Kensington

 

Te-ar mai putea interesa