Scarlett Johansson este cea mai bine plătită actriță din lume în 2018

Scarlett Johansson este cea mai bine plătită actriță din lume, potrivit revistei Forbes. Actrița americană, în vârstă de 33 de ani, a câștigat în 2018 de patru ori mai mult decât în anul precedent.

Scarlett Johansson, alături de Robert Downey Jr., care îl interpretează pe Iron Man în franciza Marvel „Răzbunătorii”

Scarlett Johansson, cunoscută în special pentru rolul Natasha Romanoff/ Black Widow din franciza Marvel „Răzbunătorii” este urmată în topul celor mai bine plătite actrițe de două foste patenere de viață ale actorului Brad Pitt, Angelina Jolie și Jennifer Aniston.

Potrivit Forbes, în anul financiar cuprins între 1 iunie 2017 și 1 iunie 2018, Scarlett Johansson a câștigat 40,5 milioane de dolari, respectiv de patru ori mai mult decât în perioada precedentă.

Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, ocupă locul 2 în top, cu câștiguri care se ridică la 28 de milioane de dolari. Top 3 este completat de Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, care a câșigat 19,5 milioane de dolari.

Pe locurile 4 și 5 în topul întocmit de Forbes pe baza datelor obținute din box office și de la compania Nielsen, se află actrițele americane Jennifer Lawrence, în vârstă de 28 de ani, care a câștigat 18 milioane de dolari, și Reese Witherspoon, în vârstă de 42 de ani, care a câștigat 16,5 milioane de dolari.

Sursa foto: Scarlett Johansson (@Scarlett_Jo) · Twitter

Ne poți asculta și aici: