Ducesa Meghan, Lady Gaga și Zoë Kravitz, printre cele mai elegante celebrități ale anului 2018

Ducesa Meghan de Sussex, actrițele Emma Stone, Saoirse Ronan și Zoë Kravitz, dar și cântăreața Lady Gaga au fost incluse pe lista celor mai elegante femei din 2018 întocmită de revista Vogue.

Pe aceeaşi listă se mai află femei celebre, precum actrițele Zendaya, Tracee Ellis Ross și Gemma Chan, cântăreața Rihanna și fotomodelul XXL Paloma Elsesser, potrivit Mediafax care citează revista de modă.

Meghan Markle a uimit cu rochia de mireasă marca Givenchy pe care a purtat-o la nunta sa cu prințul Harry al Marii Britanii.

Ducesa a mai fost lăudată și pentru alegerile sale vestimentare din timpul turneului oficial susținut în Oceania alături de soțul său, dar și pentru ținutele din timpul sarcinii, fosta actriță americană urmând să devină mamă în primăvara anului viitor.

Lady Gaga a fost amintită de revista de modă pentru faptul că a reinterpretat costumele masculine supradimensionate, iar Zoë Kravitz, pentru ținutele impecabile și capacitatea de a trece de la stilul punk la elegant cu mare naturalețe.

Sursa foto: twitter/Palatul Kensington

Ne poți asculta și aici: