EBS Radio se aude și la Dej, pe 94,8 FM

De astăzi, EBS Radio se aude și la Dej. 94,8 FM este frecvența pe care dejenii pot asculta, de acum, postul nostru de radio.

E un sentiment foarte plăcut să avem un radio pe care îl putem oferi în primul rând locuitorilor din județul Cluj – Tudor Runcanu. FOTO: Tiberiu Crișan, EBS Radio

EBS Radio difuzează emisiuni muzicale și informative relevante pentru viața socială, economică, politică și culturală a Clujului și a României. De la ora 7.00 până la ora 23.00, o echipă de DJ cu experiență: Angel Rusu, Tiberiu Crișan, Adrian Ardelean, Anca Brășfălean, Alex Brad și Tudor Runcanu realizează emisiuni muzicale în direct.

De asemenea, echipa de știri oferă cele mai relevante informații la nivel local, național și internațional, care sunt prezentate în buletinele informative pe parcursul zilei.

Ideea noului post de radio s-a născut în urmă cu un an și jumătate, spune redactorul șef și inițiatorul proiectului, Tudor Runcanu.

„Inițial, am vrut să fie un radio online pe care să-l dezvoltăm în timp, dar apoi am decis să fim și un radio FM, drept pentru care am făcut, pas cu pas, toate lucrurile pe care ni le-am imaginat – a strânge oamenii cei mai buni din oraș, a participa la concursul pentru licență, mai apoi a organiza de la zero acest spațiu în care se petrece întreaga noastră activitate. E un sentiment foarte plăcut că, într-un timp scurt, aș zice eu, avem un radio pe care îl putem oferi în primul rând locuitorilor din județul Cluj”, a declarat Tudor Runcanu.

La Cluj-Napoca, EBS Radio emite pe 90,4 FM, de la începutul lunii septembrie.