Fiul lui James Gandolfini îl va interpreta pe Tony, într-un film inspirat de serialul „Clanul Soprano”

Actorul Michael Gandolfini va juca rolul interpretat de tatăl său, James Gandolfini, în filmul inspirat de serialul de televiziune „Clanul Soprano”.

În „The Many Saints of Newark”, filmul de lung metraj a cărui acțiune o precedă pe cea a serialului, rolul lui Tony Soprano va fi interpetat de Michael Gandolfini. Actorul în vârstă de 18 ani, va interpreta o versiune mai tânără a personajului care l-a făcut celebru pe tatăl său, James Gandolfini, conform revistei Variety, citată de Mediafax.

Povestea se petrece în anii 1960, în New Jersey, pe fundalul revoltelor rasiale din Newark. Scenariul se concentrează mai ales asupra tensiunilor între comunitatea de culoare și cea italo-americană, în special în universul crimei organizate.

În film vor apărea și alte personaje din serialul original, dar încă nu au fost făcute publice alte detalii. Din distribuție fac parte, printre alții, Cory Stoll, Billy Magnussen, Jon Bernthal, Alessandro Nivola și Vera Farmiga.

Regretatul James Gandolfini a murit în iunie 2013, în urma unui infarct, la vârsta de 51 de ani. Serialul „Clanul Soprano”, care s-a bucurat de un succes uriaş în rândul telespectatorilor americani, a fost difuzat între anii 1999 şi 2007, pe postul de televiziune american HBO. Specialiştii consideră că această producție a marcat începutul unei noi epoci de aur pentru serialele TV.

Serialul TV „Clanul Soprano” fost recompensat, printre altele, cu 21 de premii Emmy și cinci Globuri de Aur.

Ne poți asculta și aici: