Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

„Avengers: Endgame”, ultimul film din serie, a avut premiera de gală la Los Angeles

A treia și ultima peliculă din seria „Avengers/ Răzbunătorii”, a avut premiera de gală în Cetatea filmului. Unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an, „Avengers: Endgame”, va apărea în cinematografe în 25 aprilie.

„Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” este regizat de frații Anthony și Joe Russo. Filmul este ultimul capitol din universul Marvel, o saga de 22 de filme produsă de studioul omonim, care a devenit franciza cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Aceasta a generat, din 2007 până în prezent, profituri de 18,6 miliarde de dolari în întreaga lume, potrivit Mediafax.

Deși pelicula a beneficiat de o atenție sporită din partea presei și a publicului, detaliile despre acțiunea acesteia au fost ținute în secret. Nici măcar toți actorii din distribuția nu au avut cunoștință despre versiunea finală a proiectului, pentru a nu dezvălui informații despre film înainte de lansare.

„Sunt încântat de faptul că voi vedea, în sfârșit, filmul”, a declarat Paul Rudd, interpretul lui Ant-Man.

Printre actorii care au mai pășit pe covorul roșu de la Los Angeles Convention Center, la premiera de gală s-au numărat Robert Downey Jr. (Iron Man), Scarlett Johannson (Black Widow), Chris Evans (Captain America) și Brie Larson (Captain Marvel). Interpretul lui Thor, Chris Hemsworth, a venit însoțit de fratele său, actorul Liam Hemsworth, și de soția acestuia, cântăreața și actrița Miley Cyrus.

„Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” reprezintă încheierea poveștii celor șase supereroi din echipa originală „RăzbunătoriiEste vorba de Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk și Thor.

Aceștia plănuiesc să îl distrugă pe răufăcătorul Thanos, responsabil pentru moartea mai multor personaje din universul Marvel, printre care și Loki, personajul negativ mult îndrăgit de public, interpretat de Tom Hiddleston.

Acțiunea filmului vine în continuarea peliculei „Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, lansată anul trecut.

Specialiștii se așteaptă va acest ultim film din sera „Avengers” să înregistreze profituri record. „Avengers: Infinity War”, deține în prezent recordul pentru încasările din weekendul premierei, cu 257,7 milioane de dolari în America de Nord, în perioada 27 – 29 aprilie 2018.

X
X
X