George Clooney spune că ducesa Meghan este vânată și denigrată la fel ca prințesa Diana

Actorul american George Clooney spune că ducesa Meghan este vânată și denigrată în presă la fel ca regretata prințesă Diana și că istoria se repetă.

George Clooney, care este prieten al cuplului format din ducesa Meghan și prințul Harry al Marii Britanii, a spus că un astfel de comportament este „iresponsabil” și „frustrant”, relatează Mediafax, care citează revista People.

Actorul în vârstă de 57 de ani a făcut aceste declarații în timpul unei conferințe de presă, organizată cu ocazia lansării miniseriei „Catch-22”, care reprezintă prima întoarcere a sa în televiziune după zece ani.

„Vreau să spun, o vânează pe Meghan Markle peste tot, este vânată și denigrată”, a spus starul, care s-a numărat, alături de soția sa Amal Clooney printre invitații la nunta ducesei Meghan și a prințului Harry, care a avut loc anul trecut în mai.

„Este o femeie însărcinată în șapte luni și este vânată și hărțuită la fel ca prințesa Diana, iar istoria acesteia se repetă”, a mai adăugat Clooney, care a spus că toți am văzut cum se sfârșește o astfel de poveste.

Prințesa Diana, mama prințului Harry, a murit într-un accident de mașină, la Paris, în 1997, pe când încerca să scape de paparazzi.

George Clooney se întoarce pe micile ecrane cu o miniserie pe care o produce, o coregizează și în care joacă, „Catch-22”.

Sursa foto: twitter.com/Kensington Palace

Ne poți asculta și aici: