George Florescu nu mai continuă la Universitatea Cluj, ca jucător

Fostul internațional George Florescu nu va mai continua ca jucător al Universității Cluj. Staff-ul tehnic nu îl mai are în vedere pe mijlocașul de 36 de ani pentru următorul sezon, astfel că urmează rezilierea contractului. 

George Florescu a declarat, pentru EBS Radio, că are oferte concrete de la alte formații de Liga a 2-a, dar va mai accepta să evolueze doar în primul eșalon.

„Mai am încă un an de contract, dar cred că o să ajungem la un acord de reziliere. În momentul de față mi s-a transmis că nu mai sunt oarecum dorit ca și jucător la Universitatea Cluj și atunci cred că cea mai bună variantă rămâne să reziliem. Nu neg că nu e dureros, pentru că eu am venit aici cu niște planuri mari, am venit să ajut, dar asta e, viața merge înainte. Universitatea Cluj nu stă în George Florescu și nici George Florescu nu stă în cariera de jucător la Universitatea Cluj”, a declarat fotbalistul pentru EBS Radio.

Mijlocașul a adăugat că în același timp, alocă acum cel mai mult timp familiei, dar și unor mici business-uri, în derulare sau pe care urmează să le inițieze. Pe de altă parte, el a spus că evită să considere că și-a încheiat cariera de fotbalist, chiar dacă nu va mai evolua pentru „U” Cluj.

Conducerea Universității Cluj i-a propus lui George Florescu un post de manager la centrul de copii, însă el a mărturisit că are mai degrabă alte planuri.

„Momentan mi s-a propus o funcție la centrul de copii și juniori și nu cred că o să accept. Încă nu am luat nicio hotărâre 100%, dar înclin să cred că aș vrea să fac altceva. Tot timpul m-am axat pe o continuare ca antrenor, după ce termin cu partea aceasta de sportiv profesionist, să continui ca antrenor. Ceea ce mi s-a propus este o funcție de manager și cred că nu mi se potrivește”, a spus jucătorul.

Produs al Universității Cluj, George Florescu a revenit la echipă în 2017 și a pus umărul la promovarea în Liga a 2-a. El a făcut de asemenea parte din formația care a ratat promovarea în primul eșalon în urma barajului disputat în 2019.

 

Ovidiu Cornea

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/