„Hai la meci cu o jucărie”. Acțiune caritabilă la ultimul meci pe teren propriu al voleibalistelor de la „U” NTT Data Cluj din acest an

Voleibalistele de la „U” NTT Data Cluj joacă în etapa a 8-a a Diviziei A1 cu nou-promovata CSU Belor Galați. Meciul are loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” și este ultimul pe care clujencele îl dispută pe teren propriu în acest an.

Partida este programată mâine, de la ora 17.00. Echipa organizează la acest meci și o acțiune caritabilă. Spectatorii sunt așteptați cu jucării, care vor fi donate Casei de Copii „Căsuța Bucuriei”.

„Avem ultimul meci pe teren propriu în compania Galațiului și, din punctul meu de vedere și al staff-ului tehnic, suntem pregătiți fizic și mental pentru a obține punctele maxime din acest joc. Ne dorim victoria și îi invităm pe suporteri să ne susțină într-un număr cât mai mare. La acest meci organizăm și o acțiune caritabilă și rugăm toți spectatorii să vină cu o jucărioară pentru a fi donată unei Case de Copii cu ocazia Sfântului Nicolae”, a explicat Luminița Trombițaș, antrenorul echipei clujene, potrivit site-ului oficial al clubului.

„U” NTT Data Cluj ocupă locul șapte în clasamentul Diviziei A1 cu șase puncte, iar Belor Galați se află pe locul nouă, fără niciun punct.

Sursa foto: u-cluj.ro/Marius Jucan

Ne poți asculta și aici: