Hazavárják a diákokat szülővárosaik

,,A városod hazavár!” állásbőrze épp arról szól, hogy meghírdetik az állásokat bihari, szatmári és székelyföldi érdekeltséggel a végzős diákok számára – mindez Kolozsváron, június 20-án a BT Arénában.

A lényege az állásbőrzének nemcsak az, hogy jól felkészült fiatalokat szerezzenek be a vállalatok, de inkább az, hogy hazahívják a kicses városba felköltözött egyetemistákat, akik tulajdonképpen a tanulmányaik elvégzésével bárhol találhatnak munkalehetőséget. ,,A városod hazavár!” mottójuk mellett, a szervezők nyíltan közlik a résztvevőkkel, hogy tudatában vannak, hogy a kincses város vonzerejének, a nyüzsgő élet csábításának ellenállni szerintük is kihívás, mégis megteszik a lépéseket a diákok felé és vonzó fizetéssel csalogatják őket haza, a szülővárosukba.

,,Az otthoni munkalehetőséggel várunk június 20-án Bihar, Hargita, Kovászna és Szatmár megyék állásbörzéjén, ahol helyi vállalkozások mutatják be neked legvonzóbb állásajánlataikat” – közlik a szervezők az érdeklődőkkel.

Az állásbörze szervezői arra kérik a résztvevőket, hogy a http://hazavar.ro/ honlapon regisztráljanak még az esemény előtt.

A felvétel forrása: hazavar.ro