Jay-Z este cel mai bine plătit artist hip-hop în acest an

Cântăreţul american Jay-Z l-a surclasat pe Sean „Diddy” Combs și a devenit cel mai bine plătit artist hip-hop în acest an, potrivit revistei Forbes.

76,5 milioane de dolari a câștigat Jay-Z în 2018, potrivit Forbes.

Jay-Z a devenit cel mai bine plătit artist hip-hop în acest an, cu un câștig estimat de Forbes la 76,5 milioane de dolari în 2018. El l-a surclasat pe Sean Combs, care a deținut poziția de lider în acest clasament în ultimii trei ani.

Jay-Z, în vârstă de 48 de ani, are un venit net de 900 de milioane de dolari. Mare parte din această sumă provine din vânzarea albumului „Everything Is Love”, primul realizat împreună cu soția sa, Beyonce, dar și din turneul mondial comun ale celor doi „On The Run II”.

Diddy, care are tot de 48 de ani a avut în 2018 câștiguri de 64 de milioane de dolari, iar venitul total se ridică, potrivit Forbes, la 825 de milioane de dolari.

Pe locul trei în top se află Kendrick Lamar, cu câștiguri de 58 de milioane de dolari în 2018.

Topul este completate de Drake, cu 47 de milioane de dolari, J. Cole, cu 35,5 milioane de dolari, Dr. Dre, cu 35 de milioane de dolari, Nas, cu 35 de milioane de dolari, Pitbull, cu 32 de milioane de dolari, Future, cu 30 de milioane de dolari și Kanye West, cu 27,5 milioane de dolari.

Sursa foto: Facebook/JayZ

X
X
X