Kendall Jenner, pe primul loc în topul celor mai bine plătite modele în 2018

Kendall Jenner, fiica în vârstă de 23 de ani a lui Kris Jenner și sora mai mică a lui Kim Kardashian, ocupă, pentru al doilea an consecutiv, primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite modele, cu încasări de 22,5 milioane de dolari.

Kendall Jenner a reușit să se poziționeze pe primul loc în acest top pe 2018 grație unor contracte încheiate cu branduri celebre, precum Estee Lauder, Adidas și Calvin Klein, informează Mediafax.

Pe poziția a doua în acest top realizat anual de Forbes s-a situat Karlie Kloss, în vârstă de 26 de ani, viitoare gazdă a emisiunii TV „Project Runway” și care, în perioada 2011 – 2015, a defilat pentru Victoria’s Secret. Aceasta a reușit să încaseze în perioada financiară iunie 2017 – iunie 2018 suma de 13 milioane de dolari, mai ales din contracte încheiate cu Swarovski, Adidas și Away.

Poziția a treia este ocupată de două top-modele, Chrissy Teigen și Rosie Huntington-Whiteley, care au reușit încasări de 11,5 milioane de dolari în ultimul an. Chrissy a decis să lanseze o linie de vase de bucătărie și o a doua carte de rețete culinare, în timp ce Rosie a făcut avere din propria linie de lenjerie intimă, produse de machiaj și parfumuri lansate în colaborare cu brandul britanic Marks & Spencer.

Pe poziția a cincea s-au situat Cara Delevingne și Gisele Bundchen, cu câte 10 milioane de dolari. Prima face reclamă pentru branduri ca Douglas Cosmetics, Rimmel, Tag Heuer și Dior Beauty, iar cea de-a doua, pentru Stuart Weitzman, Vivara și Arezzo.

Topul 10 al celor mai bine plătite top-modele din lume este completat de Gigi Hadid (9,5 milioane de dolari), Bella Hadid (8,5 milioane de dolari), Joan Smalls (8,5 milioane de dolari) și Doutzen Kroes (8 milioane de dolari).

Sursa foto: Facebook/Kendall Jenner

Ne poți asculta și aici: