Jennifer Garner, aleasă cel mai frumos om din lume de către revista People

Revista People a desemnat-o în acest an pe actrița Jennifer Garner drept cel mai frumos om din lume.

Jennifer Garner, alături de Bradley Cooper, cu care a jucat în serialul „Alias”

Actrița, care este și femeie de afaceri şi activistă pentru drepturile celor mici, a primit acest titlu pentru „modul de viață echilibrat, în care îmbină cariera, activităţile caritabile şi creşterea celor trei copii ai ei”, scrie Mediafax.

În vârstă de 47, Jennifer Garner a declarat pentru publicația People că nu s-a considerat „o fetiță drăguță” în copilărie, pe care și-a petrecut-o în statul Virginia. De asemenea, nici nu este o persoană foarte elegantă, preferând jeanșii, pantofii sport și puloverele, cu excepția ținutelor cu care apare pe covorul roșu.

Jennifer Garner a devenit cunoscută cu rolul interpretat în serialul de televiziune „Alias”, creat de J.J. Abrams. Ea a jucat și în alte producții importante sau cu succes la public, cum ar fi „Dallas Buyers Club”, „Fantomele fostelor iubite” și „Alexander şi cea mai oribilă zi”.

Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley, din 2000 până în 2003. Garner şi actorul Ben Affleck, cel de al doilea soț al ei, s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbor”, dar au devenit un cuplu de abia în 2003, când s-au reîntâlnit în timpul filmărilor la „Daredevil”, un lungmetraj în care cei doi au interpretat rolurile principale.

Cei doi s-au logodit în aprilie 2005 și s-au căsătorit după alte două luni, în iunie, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet. Jenifer Garner și Ben Affleck, care mai au doi copii, Seraphina, în vârstă de nouă ani ani, şi Samuel, în vârstă de şase ani, s-au despărţit, în 2015, iar divorţul lor a fost pronunţat în anul 2018.

Sursa foto: Facebook/Jennifer Garner

Ne poți asculta și aici: