Kim Kardashian și Kayne West vor deveni părinți pentru a patra oară, cu ajutorul unei mame surogat

Starul de reality-show Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, așteaptă al patrulea copil, un băiețel care va fi născut de o mamă surogat, în luna mai.

 

Potrivit eonline.com, preluată de Mediafax, informația a fost făcută publică de o sursă apropiată familiei, care a declarat că femeia va naște în luna mai și că se simte bine. „Kim și-a dorit mereu să aibă patru copii și faptul că are doi băieți și două fete este perfect”, a mai spus sursa.

Informația nu a fost confirmată oficial de cuplul Kardashian-West.

Aceasta este a doua oară când cei doi apelează la o mamă surogat. În ianuarie anul trecut, Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinții unei fetițe născute de o mamă surogat, copilul primind numele de Chicago.

Kardashian, în vârstă de 38 de ani, și West, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în mai 2014 și mai au doi copii biologici, fiica North, în vârstă de 5 ani, și fiul Saint, în vârstă de 3 ani.

Cuplul a apelat la o mamă surogat deoarece Kardashian a fost diagnosticată cu placenta accreta – o complicație medicală care poate provoca hemoragii severe – în timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce făcea riscantă o a treia, potrivit site-ului de știri mondene tmz.com.

Tmz.com a mai scris că West a plătit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina cu fetița. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, băile fierbinți, vopsitul părului și consumul de pește crud pe perioada sarcinii.

Sursa foto: Facebook/KimKardashian

Te-ar mai putea interesa

X
X
X