Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Lars Mikkelsen, „Casa de Papel” și „Good bye Aleppo”, marii câștigători ai International Emmy 2018

Actorul danez Lars Mikkelsen, serialul „La Casa de Papel/ Money Heist” și documentarul „Good Bye Aleppo” se numără printre marii câștigători ai ediției de anul acesta a premiilor International Emmy.

Potrivit The Hollywood Reporter, citat de Mediafax, starul danez Lars Mikkelsen a primit premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din serialul scandinav „Herrens Veje/ Ride Upon the Storm”, în timp ce nemțoaica Anna Schudt a primit trofeul pentru cea mai bună actriță, cu rolul din „Ein Schnupfen hätte auch gereicht” (RTL Television, Germania).

Producția spaniolă „La Casa de Papel”, creată de Alex Pina, a primit premiul International Emmy pentru cel mai bun serial, în timp ce BBC a primit distincțiile pentru cel mai bun documentar, „Good bye Aleppo”, și cea mai bună miniserie, „Man in an Orange Shirt”, cu Vanessa Redgrave.

Premiul categoriei „Arts programming” a fost atribuit producției olandeze „Etgar Keret: Based on a True Story”, în timp ce trofeul pentru cel mai bun serial de comedie l-a primit producția „Nevsu” (Israel).

Show-uri din Marea Britanie, Germania, Spania, Belgia și Portugalia au fost premiate la gală. În total, cele 11 trofee au mers la actori și producții din 10 țări.

Cea de-a 46-a gală International Emmy Awards, organizată luni seară, la hotelul Hilton din New York, a recompensat, ca în fiecare an, excelenţa în producţiile de televiziune realizate în afara Statelor Unite.

Sursa foto: Facebook/La Casa De Papel TV

X
X
X