Serialul „Suits”, anulat, după scăderea audiențelor în urma plecării lui Meghan Markle

Serialul de televiziune american „Costume/ Suits”, în care a jucat actrița Meghan Markle, a fost anulat, după ce a înregistrat o dramatică scădere a audienței, în urma plecării actualei ducese de Sussex și a actorului principal.

 

Potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax, producătorii serialului, de la Universal Cable, au anunțat că sezonul al nouălea va fi ultimul al producției.

Meghan Markle a devenit celebră cu rolul din serialul „Suits”, în care a jucat din primul episod, lansat în 2011, până în 2018, respectiv finalul celui de-al șaptelea sezon. Atunci, atât ea, cât și actorul Patrick J. Adams au părăsit distribuția.

Serialul original a fost creat în jurul personajului interpretat de Adams, Mike Ross, și al celui jucat de Meghan, Rachel Zane, iubita și apoi soția acestuia, deci nu este de mirare că producătorii au anunțat că vor anula seria creată de Aaron Korsh.

De altfel, serialul a debutat cu o audiență medie de 4,6 milioane de spectatori, iar cel de-al optulea sezon a înregistrat 1,2 milioane.

Creatorul serialului, Aaron Korsh, a recunoscut anterior că a fost o provocare să încerce să continue serialul după plecarea celor două personaje principale.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a părăsit distribuția pentru a se logodi cu prințul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 34 de ani, în 2017. Cei doi s-au căsătorit în mai 2018, iar, în prezent, așteaptă un copil, care se va naște cel mai probabil în aprilie.

Sursa foto: imdb.com

Ne poți asculta și aici: