Licitațiile pentru modernizarea a două clinici din Cluj vor fi reluate

Licitația pentru modernizarea Clinicii de Ortopedie și Traumatologie va fi reluată a patra oară. E nevoie de reluarea procedurii și pentru Neurochirurgie.

La prima strigare, nicio firmă nu s-a înscris pentru a moderniza Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Cluj, în timp ce la Ortopedie au fost inițiate mai multe licitații pentru atribuirea lucrărilor.

Aceste proceduri vor fi reluate luna viitoare.

„Din păcate, la Ortopedie am reluat a patra oară procedura. S-a înscris o singură firmă, care nu a răspuns cererilor noastre de clarificare și a trebuit să anulăm pentru a patra oară procedura acolo. Iar la Clinica de Neourochirurgie, unde avem un proiect de 45 de milioane de euro, din păcate, deși au fost peste 13 firme interesate, într-un final nu a fost depusă nicio ofertă. În următoarele două săptămâni sperăm să reușim să reluăm cele două proceduri”, a declarat pentru EBS Radio managerul Spitalului de Urgență din Cluj, Petru Șușcă.

Potrivit proiectului, clădirea Spitalului de Ortopedie din Cluj va fi etajată, iar blocul operator și secția ATI vor fi relocate. Și secția de Neurologie își va desfășura activitatea într-un imobil nou, unde vor fi amenajate saloane și săli dotate cu echipamente de ultimă generație.

 

Ioana Pîrlea

 

Ne poți asculta și aici: