Lotul Franţei pentru meciul din semifinalele Fed Cup cu România. Cu cine vor juca Halep, Buzărnescu, Begu, Niculescu și Olaru

Antrenorul echipei de Fed Cup a Franţei, Julien Benneteau, a anunţat lotul pentru întâlnirea din semifinalele competiţiei împotriva României. Meciurile vor avea loc în weekendul 21-22 aprilie, la Rouen, Franţa.

Astfel, din lotul Franţei fac parte: Caroline Garcia (25 de ani, 21 WTA), Kristina Maldenovic (25 de ani, 63 WTA), Alize Cornet (29 de ani, 54 WTA) şi Pauline Parmentier (33 de ani, 53 WTA), informează Mediafax. Imediat după întâlnirea din sferturi, în echipa Franţei a izbucnit în scandal, despre care presa din Hexagon a vorbit pe larg. Kristina Mladenovic a avut mai multe nemulţumiri la adresa Carolinei Garcia şi a căpitanului-nejucător Julien Benneteau.

De cealaltă parte, Forin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, le-a selecţioant pe Simona Halep (3 WTA simplu), Mihaela Buzărnescu (32 WTA simplu), Irina Begu (70 WTA simplu), Monica Niculescu (138 WTA simplu) şi Raluca Olaru (36 WTA dublu).

Cele două echipe, România şi Franţa, s-au mai întâlnit o singură dată în istorie, la Cleveland, în 1976, în Statele Unite, pe teren neutru.

Sursa foto: Facebook/Caroline Garcia

Ne poți asculta și aici: