Mandorlini: „Lazio are capacitatea de a ajunge în finala Europa League, dar CFR îi poate pune probleme”

Adversara echipei de fotbal CFR Cluj din această seară, Lazio Roma, este una din favoritele ediției din acest an a Europa League.

Andrea Mandorlini, alături de Ovidiu Cornea în studioul EBS Radio. Foto: Cristi Popescu

 

Asta crede fostul antrenor al clujenilor, Andrea Mandorlini, care a venit din Italia pentru a asista la meciul de pe stadionul din Gruia. Chiar și fără trei jucători de bază, precum Ciro Immobile, Luis Alberto și Ștefan Radu, italizenii pornesc cu prima șansă în meciul programat astăzi.

„Lazio are jucători de o valoare tehnică deosebită, astfel că poate spera să ajungă până în finala acestei competiții. În Italia este cea de-a patra sau a cincea echipă, anul acesta puteau să vândă un jucător, pe Milinković-Savić, cu 100 de milioane de euro și nu au făcut-o. Un meci nu ține însă doar de valorile tehnice, ci și de alte aspecte, lucru de care CFR Cluj trebuie să profite. Clujenii joacă acasă și asta îi poate ajuta să îi pună probleme lui Lazio”, a declarat Andrea Mandorlini într-un interviu acordat la EBS Radio.

Antrenorul, care a câștigat alături de CFR campionatul, Cupa și Supercupa României la fotbal, a urmărit campania feroviarilor din Liga Campionilor, unde clujenii au fost eliminați de Slavia Praga.

„Cred că în acest moment CFR este cea mai bună echipă din România. E o echipă care îmi place, are jucători buni, un antrenor bun. În ultimii doi ani au câștigat campionatul, dar competiția europeană e un pic mai dificilă. În România sunt cei mai puternici, dar în Europa e puțin mai greu să ajungi în fazele finale, pentru că sunt multe echipe cu jucători de mare valoare”, a mai spus Andrea Mandorlini.

Meciul dintre CFR Cluj și Lazio Roma, din grupele Europa League se va disputa de la ora 20, pe stadionul din Gruia.

 

Ovidiu Cornea

Ne poți asculta și aici: