Michael Bolton concertează la Cluj-Napoca în 20 iulie

Cântărețul american Michael Bolton va susține două concerte în România, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 20 iulie, și la Sala Palatului din București, pe 22 iulie.

Biletele pentru concerteau fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 64 și 588 de lei (VIP), informează Mediafax.

Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie și se intitluează „A Symphony of Hits”. Bolton a rearanjat piesele sale de succes pentru acest album în manieră simfonică, cu participarea renumitei West Australian Full Harmonic Orchestra.

Cântărețul și compozitorul Michael Bolton a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial. Muzicianul a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. și Kenny Rogers. Pe scenă a cântat alături de adevărate legende, de la regretatul Luciano Pavarotti, la Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming și BB King.

Michael Bolton s-a remarcat la mijlocul anilor 1980 ca interpret al baladelor soft-rock. A cucerit un public de toate vârstele cu muzica și timbrul său vocal inconfundabil, „How Am I Suppose To Live Without You”, „A Love So Beautiful”, „Said I Loved You… But I Lied”, „When a Man Loves a Woman”, fiind doar câteva dintre piesele sale celebre.
În 1991, Bolton a lansat albumul „Time, Love & Tenderness”, ce i-a adus și primul Grammy pentru coverul piesei „When a Man Loves a Woman”.

Michael Bolton a câștigat, printre altele, două premii Grammy, șase premii American Music, a primit trei nominalizări la Emmy și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Cântărețul american a avut și câteva apariții în sitcom-urile „Doi bărbați și jumătate”, „Glee”, „Fresh off the Boat”, „Last Week Tonight” etc.

Sursa foto: Facebook/Michael Bolton