FOTO | Oportunitățile de investiții ale Clujul, prezentate la Expo Real Munchen. Tarcea: Ce ne dorim este să vină cineva să pună bani aici în infrastructuri

Clujul a fost prezent la cel mai important eveniment european în materie de investiții, dezvoltare și imobiliare, Expo Real Munchen 2018.

Principalele obiective de investiții publice, dar și avantajele competitive ale Clujului în vederea atragerii de noi investiții și crearea de locuri de muncă în oraș și în județ au fost prezentate la Munchen în Germania de primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea.

Dan Tarcea, viceprimarul Clujului, spune că municipalitatea nu este interesată neapărat că cineva să vină să cumpere terenuri și să construiască blocuri.

„Obiectivul meu principal, ca municipalitate, este să vină cineva să pună bani aici în infrastructuri care să poată să producă pe viitor pentru Cluj. Discutăm de infrastructura de IT sau de industria creativă, care încă are foarte multă marjă și poate să se încadreze în cea ce orașul nostru vizează, și atunci inclusiv să-și reloce fabrici la noi, să și avem și capacități de producție suplimentare”, a declarat pentru EBS Radio, Dan Tarcea.

Expo Real, cel mai important eveniment european în materie de investitiții, finanțe, dezvoltare și imobiliare se desfășoră în fiecare an la Munchen, iar la el participă peste 40.000 de participanți din 75 de țări.

Pe lângă reprezentanții Primăriei, la eveniment au participat și reprezentanți ai Consiliul Județean și ai mediului de afaceri.

Sursa informații și foto: Facebook/Emil Boc

Te-ar mai putea interesa

X
X
X