Parkingul de Primăverii a fost recepționat. Când începe distribuția locurilor

Parkingul de pe strada Primăverii 20 a fost recepționat. În aproximativ două săptămâni acesta va fi preluat de  Serviciul de Parcări al Primăriei clujene, printr-o hotărâre de Consiliu Local, după care va începe distribuirea locurilor.

Parkingul de pe strada Primăverii. Foto: Primăria Cluj-Napoca
(Parkingul de pe strada Primăverii. Foto: Primăria Cluj-Napoca)

 

Prioritate vor avea cei 65 de locuitori ai zonei care au avut parcare în spațiul pe care a fost construit parkingul. Parcarea etajată dispune de aproape 380 de locuri de parcare, inclusiv pentru vizitatori, dar și pentru biciclete și mașini electrice. Până în 15 august va fi finalizată și amenajarea zonei adiacente, cu locuri de joacă și spații verzi.

De asemenea, parkingul de pe Mogoșoaia (292 de locuri) va fi finalizat până  în 15 august, după care va urma aceiași pași ca parkingul de pe Primăverii numărul 20: recepție, dare în administrarea Serviciului de Parcări și distribuție a locurilor disponibile începând din septembrie.

Va urma și finalizarea parkingului de pe Primăverii numărul 8 (cu 266 de locuri de parcare), care cumulat cu cele două parkinguri amintite va duce numărul de locuri în parkinguri la aproape 1.000.

Cel de-al patrulea parking în lucru, din complexul Hașdeu, va fi finalizat fie la sfârșitul anului, fie la începutul anului viitor.

Ovidiu Cornea

Ne poți asculta și aici: