Anul viitor încep lucrările la trei noi parkinguri în Cluj-Napoca

După parkingul de pe strada Primăverii nr. 20, până la finalul anului va fi emis ordinul de începe a lucrărilor și pentru cel de pe str. Primăverii nr. 8. Construcția la alte două parcări supraetajate de pe strada Mogoșoaia și Păstroului va demara în prima parte a anului viitor.

La parkingul de pe strada Primăverii 20 se fac deja pregătirile pentru organizarea de șantier.

Potrivit viceprimarului Dan Tracea, în cazul acestora mai este nevoie de câteva avize.

Până la sfârșitul acestui an vor începe lucrările la un nou parking în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Acesta va fi amenajat pe strada Primăverii nr. 8 și va avea peste 250 de locuri. Investiția este estimată la 19 milioane de lei.

Alte două parkinguri supraetajate, care vor aduce 600 de locuri de parcare, pe străzile Mogoșoaia, în Mănăștur, și Păstorului, în vecinătatea complexului studențesc Hașdeu, ar putea fi autorizate și ele până la finalul anului.

Primăria clujeană a emis recent ordinul de începere a lucrărilor și pentru parkingul de pe strada Primăverii nr. 20, care are 400 de locuri.

„Pe strada Primăverii 20 e dat ordinul de începere a lucrărilor, deja se fac pregătirile pentru organizarea de șantier. La fel pentru cel de pe strada Primăverii 8, o să fie eliberată anul acesta autorizația de construire și o să dăm ordinul de începere a lucrărilor și acolo. La fel și pe strada Mogoșoaia nr 7-9 și pe Hașdeu. Mai avem nevoie de un aviz de la ISU pentru o construcție, iar pentru alta de un aviz de la Electrica și se poate da ordinul de începere a lucrărilor”, a declarat pentru EBS Radio Dan Tarcea, viceprimarul Clujului.

Ovidiu Cornea

Ne poți asculta și aici: