Primul meci acasă al României din preliminariile Euro 2020 se joacă la Cluj, în Gruia

Partida România-Insulele Feroe, prima de pe teren propriu a tricolorilor din preliminariile Euro 2020, se va disputa marți, 26 martie, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Primul meci al Naționalei se dispută în Suedia în 23 martie, de la ora 19.00. Trei zile mai târziu, România întâlnește pe teren propriu Naționala Insulelor Feroe. Partida se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, marți, 26 martie, de la ora 21.45.

Biletele sunt disponibile online începând de astăzi la prețuri cuprinse între 25 de lei, Peluza 1, și 60 de lei, Tribuna 2. Biletele VIP costă 250 de lei. Tichetele vor fi vândute și la casierii din 19 martie.

România face parte din grupa F în preliminariile Campionatului European din 2020, turneu final la care Bucureștiul va găzdui patru partide, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta.

12 oraşe vor găzdui meciuri la Campionatul European din 2020: Bucureşti, Roma, Baku, Sankt Petersburg, Copenhaga, Amsterdam, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen şi Budapesta.

Sursa foto: frf.ro

Ne poți asculta și aici: