Profit mai mare pentru Sala Polivalentă: Venituri de peste un milion de euro în 2018

Veniturile Sălii Polivalente din Cluj vor atinge în acest an un milion de euro. Societatea care administrează BT Arena și-a rectificat bugetul de venituri pe anul în curs cu peste un milion de lei, comparativ cu estimările inițiale.

 

2018 este primul an în care societatea, aflată în subordinea municipalității, se află pe profit, care a crescut și el față de prima estimare.

„Având în vedere menținerea gradului de ocupare și având în vedere schimbarea politicii de prețuri pe care am avut-o până la începutul acestui an, implicit a survenit o creștere de venituri, de la 3,7 milioane de lei, cât erau estimate la începutul anului, la 4,5 milioane de lei. Implicit a crescut și profitabilitatea de la 273.000 de lei la 819.000 de lei”, a declarat Ionuț Rusu, directorul sălii.

Sala Polivalentă, care a primit în această toamnă numele BTarena, are un gard de ocupare de 90%. „Suntem peste 90 la sută grad de ocupare la Sala Polivalentă. Vă dau numai un exemplu: săptămâna viitoare, în data de 5 avem meci de baschet, în data de 7 avem concert Smiley și în data de 9 avem un târg”, a explicat Ionuț Rusu pentru EBS Radio.

Schimbarea numelui în BTarena, în această toamnă, s-a făcut în baza unui contract de 600.000 de euro.

Citește și: Premieră: Sala Polivalentă din Cluj va încheia anul pe profit

Sursa foto: Facebook/BTarena Cluj

Ne poți asculta și aici: