Serialul „Breaking Bad” continuă cu un film

Serialul de succes „Breaking Bad”, încheiat în 2013, este sursa de inspirație pentru următorul proiect la care lucrează creatorul seriei, Vince Gilligan.

Acesta pregătește un film de două ore, dar încă nu s-a stabilit dacă va fi lansat în cinematografe, pe internet sau pe un post de televiziune, informează Mediafax, care citează Variety.

Încă nu au fost anunțate detalii legate de producție, astfel că nu este clar dacă va fi vorba despre un film a cărui acțiune o precede pe cea din serial (prequel), cum s-a întâmplat cu seria „Better Call Saul”, și nici dacă vedetele din „Breaking Bad” vor fi implicate.

Titlul vehiculat pentru producția pentru care filmările vor debuta la mijlocul lunii noiembrie, în Duke City, este „Greenbriar”. Potrivit primelor informații, filmările se vor încheia în februarie 2019.

Serialul „Breaking Bad”, cu Bryan Cranston și Aaron Paul, a fost difuzat în perioada 2008 – 2013 și prezintă povestea unui profesor de chimie de liceu diagnosticat cu cancer inoperabil, care se decide să producă și să vândă metamfetamină pentru a asigura viitorul familiei sale. Serialul a fost premiat cu două Globuri de Aur în 2014 și numeroase trofee Emmy.

Sursa foto: Facebook/AMCTVRO

Ne poți asculta și aici: