Studenții UBB au câștigat premiul runner-up al competiției de studii de caz de la Georgetown University din Washington DC

Echipa Universității „Babeș-Bolyai” a câștigat premiul runner-up al competiției de studii de caz în management strategic. Studenții au trebuit să elaboreze o strategie pentru organizația American Cancer Society.

Competiția a avut loc la Universitatea Georgetown din Washington DC, iar echipa UBB s-a clasat pe locul II al grupei formate din cinci echipe universitare.

Echipa clujeană este pregătită de prof. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr. Györfy Lehel şi lect. univ. dr. Rácz Béla-Gergely. Aceasta este formată din patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB. Este vorba de Barabási Tamás – Informatică economică, anul II, Boga Balázs – Management, anul I, Kelemen Kincső – Informatică economică, anul III și Pádár Zsuzsánna – Finanțe și bănci, anul III.

Grupa a fost câștigată de echipa de studenți de la Universitatea Fordham din New York, urmată de studenții de la UBB care au devansat astfel tineri de la universități americane de prestigiu, cum ar fi Pennsylvania State University, Stetson University din Florida și Emory University din Atlanta.

Competiția intitulată McDonough Business Strategy Challenge, organizată de Georgetown University – McDonough School of Business, a avut loc în perioada 5-10 februarie 2019 și a reunit 19 echipe reprezentând universități de top cu profil economic din Europa și America.

Echipele au trebuit să elaboreze o strategie pentru organizația American Cancer Society în vederea creşterii implicării voluntarilor în viața organizației la nivel național, cu accent special asupra generațiilor tinere din America.

Sursa foto: econ.ubbcluj.ro

Ne poți asculta și aici: