TEAM Center Cluj își deschide porțile pentru primii clienți. Aici sunt cinci microhale și 22 de parcele care pot fi puse la dispoziția investitorilor

Centrul de spirijinire a afacerilor din dealul Lomb, cunoscut sub numele de TEAM, își va primi primii clienți de luna viitoare.

Acesta a devenit funcțional recent, afirmă Alexandru Coroian, directorul Cluj Innovation Park, structură aflată în subordinea Primăriei clujene, care înglobează și Centrul de Industrii Creative, aflat în imediata vecinătate.

„La TEAM se completează această gamă de activități și cu zona productivă. În acest sens sunt prevăzute și 22 de parcele care pot fi date investitorilor care doresc să își creeze propriile facilități în ceea ce înseamnă producție. Avem și cinci microhale care urmează să fie puse la dispoziția clienților noștri, plus o clădire de birouri care poate servi intereseleor companiilor care urmează să fie găzduite”, a declarat Alexandru Coroian, directorul Cluj Innovation Park.

Cât privește Centrul de Industrii Creative, acesta este într-o stare mai avansată. Mai multe firme din domeniul producției audio-video, industriilor creative și al industriei farmaceutice și-au început deja activitatea aici.

Valoarea celor două proiecte, TEAM și Centrul de Industrii Creative, a depășit 100 de milioane de lei, o parte din fonduri fiind asigurate din bani europeni.

Drumul de acces va fi gata până în luna septembrie.

Ovidiu Cornea

Sursa foto: Cluj Innovation Park

Ne poți asculta și aici: