The Cure și God Is An Astronaut concertează în București anul viitor

Trupa britanică The Cure și formația irlandeză God Is An Astronaut concertează la București pe 22 iulie 2019.

Concertul va avea loc în Piața Constituției, potrivit organizatorilor. The Cure va veni la București în formula Simon Gallup – bas, Jason Cooper – tobe, Roger O’Donnell – clape și Reeves Gabrels – chitară, alături de solistul Robert Smith, scrie Mediafax.

Celebra trupă britanică a scos 13 albume de studio, care s-au vândut în peste 27 de milioane de copii, și peste 40 de single-uri.

God Is An Astronaut este considerată una dintre cele mai importante trupe din zona post-rock-ului actual. Încă de la înființare, în 2002, trioul irlandez a devenit rapid un adevărat reper în spectrul trupelor din zona instrumentală, cu elemente din zona muzicii electronice, krautrock și space rock și, cel mai important, reminiscențe din universul muzical Tangerine Dream. Au lansat de-a lungul carierei nouă albume de studio, iar cel mai recent, „Epitaph”, a apărut în urmă cu câteva luni.

Biletele pentru concertul din București sunt disponibile în rețeaua Eventim și pe eventim.ro, începând de marți, de la ora 9.00. Organizatorii anunță și faptul că cei care și-au cumpărat un bilet la concertul trupei Bon Jovi, din 21 iulie, vor beneficia de reduceri la achiziția unui tichet pentru show-ul The Cure.

Sursa foto: Facebook/The Cure

 

Ne poți asculta și aici: