Transilvania, printre destinațiile de vacanță recomandate de o platformă americană de turism

Transilvania este una dintre destinațiile recomandate turiștilor în anul 2019, de o platformă din Statele Unite specializată în călătorii.

Conde Nast Traveller a selectat mai multe destinații demne de urmărit pentru turiști, din Tahiti până în Grecia, India, Scoția și Egipt, iar Transilvania este una dintre ele, potrivit Mediafax.

Jurnaliștii americani arată că Transilvania începe să artagă vizitatori interesați și de alte destinații decât de vizitele la Caselul Bran, legat de legenda lui Dracula

„Transilvania rămâne un tărâm pierdut în timp. Izolată de lumea modernă pentru decenii bune de Cortina de Fier, a fost părăsită de mulți locuitori, iar satele sale săsești din secolul XIII au început să se prăbușească. Dar spiritul i-a rămas intact. Pădurile și pajiștile cu flori sălbatice au rămas neatinse. Viața se întoarce și construcții prăbușite sunt reconstruite”, au arătat jurnaliștii de la site-ul de călătorii.

Aceștia amintesc și de vizitele regulate ale moștenitorului Coroanei britanice, Prințul Charles de Wales, în Transilvania, unde are mai multe proprietăți.

Sursa foto: Wikipedia

Ne poți asculta și aici: