Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Trupa Bon Jovi concertează la București anul viitor

După Metallica și Lenny Kravitz și trupa Bon Jovi a anunțat că va concerta în România anul viitor.

Trupa de rock americană Bon Jovi revine în România, la șapte ani după un primul show. Americanii vor susține concertul în Piața Constituției din București, în data de 21 iulie 2019, potrivit organizatorilor, D&D East Entertainment, scrie Mediafax.

Trupa Bon Jovi va concerta la București în formula Jon Bon Jovi, voce și chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducătorul și compozitorul John Shanks și chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013.

Turneul „This House Is Not For Sale” este primul după „Because We Can World Tour” din 2013, care a fost al treilea lor turneu în șase ani și s-a clasat pe primul loc în topul celor mai bine vândute serii de concerte din întreaga lume.

Trupa Bon Jovi, care a fost formată în anul 1983 în Sayreville, New Jersey, a vândut peste 130 de milioane de albume și a fost introdusă anul acesta în Rock And Roll Hall of Fame.

Potrivit organizatorilor, formația a pregătit o selecție de aproximativ 95 de melodii pentru turneul european, pe care le va schimba în fiecare seară. Printre ele și hiturile „You Give Love a Bad Name”, „It’s My Life”, „Wanted Dead Or Alive”, „Bad Medicine” sau „Livin ‘On a Prayer”.

Trupa Metallica se întoarce în România, în cadrul turneului european „WorldWired” din 2019 și va cânta la București în 14 august.

Cântărețul american de muzică rock, Lenny Kravitz, va concerta în data de 6 mai 2019 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Sursa foto: bonjovi.com

 

Te-ar mai putea interesa

X
X
X