U-BT Cluj joacă duminică împotriva campioanei en-titre, CSM Oradea

Baschetbaliștii de U-BT Cluj joacă duminică împotriva campioanei en-titre, CSM Oradea. Partida are loc de la ora 18.00, la BTarena.

„Primul meci din 2019 este în compania campioanei en-titre, CSM Oradea, o echipă puternică, una dintre contracandidatele noastre la titlul de campioni naționali. Va fi un meci foarte intens, un meci care nu are nevoie de motivație în plus, e evident că s-a creat în timp o rivalitate între cele două echipe și, cu siguranță, toată lumea își va dori victoria. Fiecare jucător își dorește să joace în astfel de meciuri, fiecare jucător va da tot ce e mai bun în el în astfel de meciuri”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT, citat de site-ul oficial al echipei.

El a vorbit și despre problemele din lotul clujenilor. „Problemele de efectiv sunt aceleași, Vlad Moldoveanu, după cum se știe, va lipsi o bună perioadă de timp, pe el nu cred că ne vom mai baza sezonul acesta, Darrin Dorsey are chiar astăzi un ultim control la picior, la bicepsul femural, el a avut o mică întindere și nu am vrut să forțăm o ruptură sau ceva mai grav. Sperăm să fie apt, să intre la antrenamente de astăzi și la ora jocului să îș putem folosi cât de cât. El nu s-a antrenat de două săptămâni, probabil că nivelul lui fizic nu va fi cel mai înalt, însă orice ajutor este bine venit și sper să îl putem folosi”, a mai spus Mihai Silvășan.

„Cu toții știm că va fi un meci-test pentru noi, de fiecare dată când jucăm cu Oradea este așa. Au jucători buni, dar abia așteptăm această întâlnire, mai ales că venim după o înfrângere, iar nouă nu ne place să pierdem. Cu atât mai puțin ne dorim să pierdem două meciuri la rând. Va fi un meci cu nivel ridicat de intensitate și sunt nerăbdător! Îi cunoaștem pe băieții de la Oradea, indiferent în ce formulă vor juca, indiferent cine e accidentat, vor lupta, suntem siguri că nu vom primi cadouri de la ei. Știm că trebuie să ne așteptăm la un meci greu, vor lupta și la fel vom face și noi”, a spus și Kyndall Dykes.

U-BT este acum pe locul 2 în clasamentul Ligii Naționale, iar CSM Oradea pe 4.

Sursa foto: u-bt.ro

Ne poți asculta și aici: