Victorie pentru baschetbaliștii clujeni pe teren propriu împotriva campioanei CSM Oradea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au învins pe teren propriu campioana României, CSM Oradea, cu scorul de 93-78.

„După un sfârșit de an mai puțin reușit, cu înfrângerea de la Craiova, am început bine. Ne doream foarte mult această victorie, nu că ar fi contat prea mult în economia clasamentului, însă tot timpul meciurile cu Oradea și cu Sibiul sunt un motiv de mândrie, vrei să arăți că ești o echipă bună, o adevărată pretendentă la titlu. Îmi felicit jucătorii că au demonstrat din plin acest lucru în această seară. Am arătat consistență, ne-a ajutat și intrarea cât de cât în ritm a lui Dorsey, pe care nu am putut să îl folosim la antrenamente până acum, însă s-a văzut ce fel de jucător este. E tipul de conducător de joc care poate să și înscrie, să facă diferența, însă este și cerebral, nu se pierde în momentele importante, cred eu căne va ajuta foarte mult”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, citat de site-ul oficial al clubului.

„Dedic victoria fiului meu, astăzi este ziua lui de naștere și trebuia să fac ceva special pentru el. Bineînțeles, o victorie împotriva unui rival precum Oradea este cu atât mai plăcută. Am jucat bine ca echipă, am luptat împreună, ne-au intrat aruncările și am obținut victoria. Ne dă multă încredere o victorie cu ei, sunt echipa campioană și vor fi până când cineva va schimba acest lucru. I-am învins și ne dorim să facem la fel cu Sibiul, suntem foarte încrezători în acest moment, după acest meci, am jucat colectiv, ca o adevărată echipă, de aici sperăm să creștem în continuare!”, a spus și Kyndall Dykes.

În ultimul meci din prima fază a campionatului de baschet masculin, U-BT va juca, sâmbătă, tot pe teren propriu, cu CSU Sibiu.

Sursa foto: u-bt.ro

Ne poți asculta și aici: