U Cluj debutează în sezonul care o poate readuce în Liga 1

Echipa de fotbal a Universității Cluj începe astăzi noul sezon, în Liga a 2-a. Clujenii vor întâlni de la ora 18.00, pe stadionul Trans Sil din Târgu Mureș, formația Metaloglobus București.

Meciul se va disputa la Târgu Mureș

Meciul ar fi trebuit să se dispute pe Cluj Arena, dar a fost mutat la Târgu Mureș întrucât pe stadionul clujean se desfășoară în aceste zile festivalul Untold.

„Va fi un start de sezon cu atât mai greu cu cât cel puțin primul meci considerat pe teren propriu îl vom juca tot în deplasare. Nu va mai fi la fel ca în Liga a IV-a, când am câștigat la scoruri astronomice, este clar, iar suporterii sper să înțeleagă acest lucru, să aibă răbdare și să ne fie alături, la fel ca până acum, pentru că avem mare nevoie de ei”, a declarat antrenorul Adrian Falub, citat de site-ul oficial al echipei de fotbal.

Reînființată în 2016, printr-un ONG din care fac parte universitățile de stat din oraș și Primăria Cluj-Napoca, echipa de fotbal a Universității Cluj vizează la sfârșitul sezonului promovarea în Liga 1, eșalon din care a retrogradat în 2015.

Sursa foto: Facebook/ U Cluj

Te-ar mai putea interesa

X
X
X