Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

UBB pune la dispoziție peste 400 de locuri de cazare pentru cei care vin să dea admitere. Un loc costă 25 de lei pe noapte

Peste 400 de locuri în căminele din Campusul Studențesc Hașdeu vor fi puse la dispoziția candidaților la facultățile Universității Babeș-Bolyai.

Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii, respectiv 16-31 iulie şi sunt destinate candidaţilor care locuiesc la o distanţă de peste 20 de kilometri de Cluj-Napoca.

Locurile vor fi în camere cu 5 paturi și vor putea fi ocupate la un tarif de 25 de lei pentru un pat pe noapte. Tot ce trebuie să facă cei care doresc un loc de cazare este să transmită o cerere la Serviciul Social al Universităţii. Candidaţii vor avea posibilitatea de a se caza împreună cu părinții, iar plata cazării se va putea face numerar sau cu cardul, la administrația Căminului Studențesc nr. 5, strada B.P.Haşdeu nr. 45, de luni până vineri, între orele 7.00 şi 15.00.

În vederea obținerii unui loc de cazare, candidaţii trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la această adresă sau să le depună la Serviciul Social al UBB, strada I. C. Brătianu nr. 14, cu cel puțin 3 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

X
X
X