Un bărbat dat în urmărire națională a fost prins la Cluj, chiar de șeful Poliției

Șeful IPJ Cluj, Mircea Rus, a depistat pe o stradă din Cluj-Napoca un bărbat, urmărit național, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate.

Potrivit IPJ Cluj, pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au depistat, joi, un bărbat, de 52 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit național. Acesta a fost depistat pe strada George Barițiu din municipiu. Pe numele lui era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018. Bărbatul are de executat 12 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt. El a fost încarcerat în Penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei”, se arată în documentul citat.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că cel care l-a prins pe infractor este șeful IPJ Cluj, comisar șef de poliție Mircea Rus, care l-a recunoscut pe stradă în timp ce se întorcea de la un eveniment. „Șeful IPJ Cluj a lucrat 18 ani la investigații criminale, îi cam cunoaște pe cei certați cu legea”, au subliniat sursele citate.

Sursa foto: pixabay.com

Ne poți asculta și aici: