Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Universitatea Craiova-CFR Cluj, 2-0. Antonio Conceicao: Am controlat meciul

Liderul Ligii I, CFR Cluj, a pierdut cu 2-0 partida disputată în deplasare cu Universitatea Craiova. Cele două goluri ale gazdelor au fost marcate de Andrei Cristea, în minutul 14, și Elvir Koljic, în minutul 78.

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, este mulţumit de rezultatul de duminică seară: „N-a fost totul perfect. Rezultatul e bun, dar CFR Cluj a jucat mai bine ca noi în prima repriză. La pauză le-am zis jucătorilor că trebuie să fim mai calmi. Am alergat mai mult în prima repriză, dar trebuia să fim mai calmi. În repriza a doua am fost mai calmi, iar atitudinea a fost perfectă. Echipa a demonstrat că este o echipă. Andrei Cristea a fost într-o condiţie mai bună pentru meciul ăsta. Antrenorul lucrează tot timpul cu jucătorii şi ştie cel mai bine când să-i introducă. Nu ştiu nimic de Ioniţă, Ioniţă e la CFR. Nu vorbesc de jucătorii altor echipe. CFR Cluj e pe primul loc, e cea mai bună echipă. Dacă pierdeam azi, totul era închis pentru noi”, a spus Devis Mangia, la final.

Pe de altă parte, Antonio Conceicao a felicitat echipa Craiovei: „Am controlat meciul. Am avut multe ocazii de gol, dar aşa e în fotbal. Felicit Craiova pentru victorie, noi ne gândim la meciul următor. Trebuie să fim pregătiţi. Au jucat jucătorii care erau disponibili, dar eu cred că echipa s-a prezentat foarte bine. Am avut situaţii de gol, aşa cum s-a întâmplat şi cu Hermannstadt. N-am fost destul de eficienți. Craiova are o echipă bună. Ştiam că dacă am fi câştigat astăzi, ar fi fost foarte greu pentru ei în playoff. Au forţa să câştige campionatul. Mitriţă e un jucător foarte bun, dar Craiova are şi alţi jucători importanţi, cu calitate. Întrebaţi administraţia dacă se caută înlocuitor, nu pe mine”, a spus Antonio Conceicao, la finalul partidei de pe stadionul Ion Oblemenco, potrivit Mediafax.

Sursa foto: Facebook/Universitatea Craiova

X
X
X