Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, după remiza de la Craiova: Cred că meritam să câștigăm

Dan Petrescu e mulţumit cu remiza obţinută la Craiova, scor 0-0, dar e de părere că CFR Cluj ar fi putut câştiga în Bănie, după modul în care s-a desfăşurat repriza secundă.

„Dacă îmi spuneai înainte de meci că facem 0-0, nu mă supăram. Aşa cred că meritam să câştigăm. Craiova trebuie să câştige meciul de la Viitorul, altfel va fi foarte greu să mai revină. Au jucat cu un sistem nou azi, cu două vârfuri, nu mă aşteptam la asta. Credeam că vor juca 4-2-3-1. A fost o schimbare la care nu mă aşteptam. Dar, per total, cred că puteam să câştigăm”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului de la Craiova, potrivit Mediafax.

Partida s-a încheiat 0-0, iar CFR Cluj rămâne lider în clasamentul play-off-ului Ligii 1 Betano cu 37 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova rămâne pe locul trei cu 30 de puncte.

În etapa următoare, CFR joacă cu FCSB. „Va fi o săptămână importantă. Va fi o finală. Anul trecut am jucat patru meciuri şi au fost patru egaluri. Cine va greşi primul, va pierde”, a spus Dan Petrescu. Partida este programată duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00.

Sursa foto: Facebook/CFR 1907

Te-ar mai putea interesa

X
X
X