Victorie pentru Potaissa Turda. Handbaliștii clujeni s-au impus, scor 36-30, în fața celor de la Steaua București

Potaissa Turda s-a impus în weekend în fața echipei Steaua București, cu scorul de 36-30, în prima etapă din play-off-ul Ligii Naționale de handbal masculin.

Potaissa Turda este marea câştigătoare a primei etape în play-off, după ce a învins Steaua cu 36-30, în Grupa B. Ardelenii au câştigat mult mai clar decât au fost toate estimările. În returul sezonului regulat, trupa din Ghencea plecase cu toate puncte de la Turda, după 34-27, informează Mediafax.

În prima etapă din play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin favoritele au câştigat partidele, iar în cele două grupe s-a creat deja o diferenţă majoră între primele două echipe şi formaţiile clasate pe locurile 3-4.

În Grupa A, HC Dobrogea Sud Constanţa a învins Poli Timişoara cu 28-23, iar CSM Bucureşti a dispus de Dunărea Călăraşi cu 28-25. În urma primei etape, Constanţa a acumulat 9 puncte, în timp ce CSM – 7 puncte. Călăraşi a rămas cu 2 puncte, iar Poli are 0 puncte.

În Grupa B, Dinamo a învins CSM Focşani cu 29-22. Și aici punctajul este similar cu cel din prima grupă, cu Dinamo şi Potaissa pe primele două locuri.

La retrogradare, în prima etapă s-au consemnat rezultatele: Minaur – U Cluj 32-20, CSU Suceava – CSM Bacău 17-23, CSM Făgăraş – CS HC Buzău 27-22.

Sursa foto: Facebook/Matei Cristian

Ne poți asculta și aici: