VIDEO | Bohemian Rhapsody se va auzi în sala Colegiului Academic. Soliștii și corul Filarmonicii pregătesc un spectacol cu piese celebre

Piese ale trupelor Queen, The Beatles și ABBA, sau din repertoriul Madonnei vor fi interpretate de soliștii și corul Filarmonicii din Cluj.

Interesul pentru concertul programat vineri a fost foarte ridicat, astfel încât Filarmonica a mai programat o a doua reprezentație, pentru miercuri. Artiștii le-au pregătit mai mult surprize spectatorilor.

„Corul chiar pregătește o surpriză. De data aceasta, totul va fi mult mai flexibil, mult mai mobil. Îi vom vedea înclusiv în ipostaze rock, iar piese de ABBA și Queen vor fi mixate cu ritmuri africane, The Police, Madonna, clasica My Way și așa mai departe. Deci cred că va fi o seară pe care o să o țină minte oricine”, spune Geanina Simion, purtătorul de cuvânt al Filarmonicii Transilvania.

Cele două reprezentații organizate sub genericul Sing the Spring and Swing vor avea loc vineri, de la ora 19.00, respetciv, miercuri, de la aceeași oră, în sala Colegiului Academic.

Pentru a prefața aceste reprezentanții, pe pagina de Facebook a Filarmonicii a fost postat un video de la repetiții.

O mică mostră de Bohemian Rhapsody de la repetiții, așa, doar cât să vă dăm un hint despre ce va fi, fără să dăm din casă chiar tot. 😉 Nu uitați să vă luați bilete pentru Sing the Spring and Swing II, din 20 martie, dacă vreți să luați parte la această experiență absolut de neuitat. Din păcate (sau din fericire), bilete pentru data de 15 nu mai sunt, așa că reluăm pe 20 martie concertul.Linkul aici:https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47005724/Sing-the-Spring-and-Swing—Concert-coral-extraordinar

Publicată de Filarmonica de Stat Transilvania pe Miercuri, 13 martie 2019