VIDEO | Campionatele Europene de Tenis de Masă Seniori – echipe din 2021 vor avea loc la Cluj

România va organiza Campionatele Europene de Tenis de Masă Seniori, pe echipe, din anul 2021. Competiția va fi organizată la Cluj-Napoca.

Clujul a găzduit anul trecut și CE de Tenis de Masă pentru juniori. Sursa foto: Facebook/Emil Boc

Federația Română de Tenis de Masă a anunțat oficial că România a fost desemnată drept câștigătoare pentru organizarea Campionatelor Europene de Seniori, pe echipe, în 2021. Campionatele Europene vor avea loc la Cluj-Napoca.

În competiția pentru organizarea CE s-au înscris inițial România, Portugalia și Danemarca. Portugalia s-a retras înainte de Campionatele Mondiale de la Budapesta, potrivit Federației Române de Tenis de Masă.

ROMÂNIA VA ORGANIZA CAMPIONATELE EUROENE DE SENIORI, ECHIPE, ÎN 2021

🔥ESTE OFICIAL❗️ 🔜ROMÂNIA VA ORGANIZA CAMPIONATELE EUROPENE DE SENIORI, ECHIPE, ÎN 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣❗️ ORAȘUL GAZDĂ ESTE CLUJ-NAPOCA❗️🔥🏙️🏅Medalia asigurată de Ionescu Ovidiu George la Campionatul Mondial din 2019, din Ungaria, a fost doar începutul. Forul european a decis ca România să organizeze Campionatele Europene de seniori, echipe, din 2021. 💙💛❤️În competiția pentru organizarea CE s-au înscris inițial România, Portugalia și Danemarca. Portugalia s-a retras înainte de CM de la Budapesta. În fața Consiliului Director al Federației Europene de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu, PR&Marketing FRTM, a prezentat candidatura României, orașul propus pentru organizare fiind Cluj-Napoca.Echipa Federației Române de Tenis de Masă a arătat, încă o dată, cât de puternică este. Mulțumim, Beatrice Romanescu, Adriana Zamfir, Cristian Crețu, Dan Mirea și, bineînțeles, președintelui FRTM, Cristinel Romanescu!#servimpentruistorie #2021europeanteamchampionships #romania #clujnapoca #tabletennis🎥VIDEO de prezentare: to be continued👇👇👇

Publicată de Federația Română de Tenis de Masă pe Vineri, 26 aprilie 2019

Cluj-Napoca a găzduit în anul 2018, la Sala Polivalentă, Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG – juniori.

Te-ar mai putea interesa

X
X
X