VIDEO | Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună hadbalistă a lumii în 2018. Informația a fost dată publicității de site-ul International Handball Federation. La băieți, cel mai bun a fost ales danezul Mikkel Hansen.

În urma acestui succes, Neagu a ajuns la al patrulea premiu de acest gen din carieră, informează Mediafax. Românca a mai fost premiată în sezoanele 2010, 2015 și 2016. Anul trecut, liderul naționalei României a intrat în istorie cu o altă performanță remarcabilă, dar la nivelul naționalelor. A devenit golghetera all-time a Campionatelor Europene.

„Așteptarea a luat sfârșit. Ei sunt cei mai buni handbaliști ai anului 2018. Mikkel Hansen este la al treilea trofeu, iar Cristina Neagu este prima sportivă din istorie care ajunge la 4 trofee. Felicitări, campionilor!”, anunță IHF.

IHF World Players of the Year 2018

The wait is over and here they are – the IHF World Players of the Year 2018🥁🥁Mikkel Hansen is celebrating his third award and Cristina Neagu is the first person to win the award four times!Congratulations, champs 👏🏼🥇Read more: http://www.ihf.info/en-us/mediacentre/news/newsdetails.aspx?ID=6410Dansk håndbold FRH – Federația Română de Handbal

Publicată de International Handball Federation – IHF pe Luni, 18 martie 2019

Sursa foto: Facebook/ Handbal Feminin

Ne poți asculta și aici: