VIDEO | Darren Cahill și Simona Halep reiau colaborarea!

Australianul Darren Cahill va fi din nou antrenorul Simonei Halep, după o pauză de un an.

Anunțul a fost făcut astăzi de tenismena din Constanța care a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care spune că are „vești excelente”.

„După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunț faptul că Darren se va întoarce alături de mine sezonul viitor. Ultima oară te-am omorât și plănuiesc să te omor din nou. Abia aștept să terminăm ce am început. Pe curând.”

Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep, cu câteva întreruperi, în perioada 2015-2018. Alături de el, românca a ajuns numărul 1 mondial și a câștigat trofeul de la Roland Garros, primul titlu de Grand Slam din carieră.

Cei doi au renunțat la colaborare când Cahill a decis să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Succesorul său a fost antrenorul român Daniel Dobre, cel care a ajutat-o pe Halep să cucerească trofeul de la Wimbledon.

În luna iunie, aflat la Cluj-Napoca la evenimentele organizate cu ocazia Sports Festival, Darren Cahill a declarat că în cazul în care se va întoarce ca antrenor primul sportiv pe care îl va suna va fi Simona Halep.

 

Ne poți asculta și aici: