VIDEO | Întâlnire cu un urs într-o pădure din Munții Șureanu

Un urs a fost filmat într-o pădure din Parcul Natural Grădiștea Muncelului-Cioclovina.

Întâlnirea a fost filmată de Bogdan Luț, angajat al Romsilva, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Regiei Naționale a Pădurilor.

Rangerul se afla într-o acțiune de monitorizare când s-a întâlnit cu ursul. Animalul s-a retras când a simțit prezența reangerului.

Întâlnire cu un urs în Parcul Natural Grădiștea Muncelului Cioclovina din cadrul Romsilva

Întâlnire cu un urs într-o pădure din Parcul Natural Gradistea Muncelului-Cioclovina Colegul nostru Bogdan Luț, aflat într-o acțiune de monitorizare, s-a întâlnit cu un urs, acesta retrăgându-se când a simțit prezența rangerului.Specialiștii Romsilva monitorizează permanent fauna și fondul forestier din parc.Pădurile Parcului Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina asigură toate condițiile de liniște, adăpost și hrană pentru asigurarea unui habitat sănătos.Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva, are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 26.500 de hectare sunt păduri. Parcul este situat în vestul țării, pe raza județului #Hunedoara, în zona Munților Șureanu.Credit video: Luţ Bogdan, Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina*****Meeting with a brown bear into a forest in Grădiștea Munceului – Cioclovina Nature Park in #Romania#DezvoltareDurabilă #AriiProtejate #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură #România #Natură #Forests #GrădișteaMuncelului #Cioclovina

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Luni, 18 martie 2019

Pădurile Parcului Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina asigură toate condițiile de liniște, adăpost și hrană pentru asigurarea unui habitat sănătos, arată specialiștii Romsilva.

Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 26.500 de hectare sunt păduri.

Parcul este situat în vestul țării, pe raza județului Hunedoara, în zona Munților Șureanu.

Credit video: Bogdan Luţ, Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina