Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

VIDEO | Jucătorii de la CFR Cluj, așteptați de daci pe stadionul din Iași. Meci cu miză mare pentru ambele echipe

Războinici daci apar în clipul video de promovare a partidei de fotbal dintre Poli iași și CFR Cluj, care se dispută sâmbătă, de la ora 20.00. Ambele echipe au nevoie de victorie, clujenii pentru a-și consolida poziția de lider, iar ieșenii pentru a ajunge în play-off.

„Agresivi și dăm drumul pe ei. Hai că trebuie să câștigăm”, sunt cuvintele cu care antrenorul moldovenilor, Flavius Stoican, îi primește pe daci pe stadion.

„Sâmbătă, la ora 20.00, vă aștept să umplem stadionul”, mai spune Flavius Stoican.

Partida dintre Poli Iași și CFR Cluj, din etapa a 25-a a Ligii I, este importantă atât pentru clujeni, cât și pentru ieșeni.

Războinicii daci sunt alături de POLITEHNICA!

Înaintea confruntării decisive Politehnica Iași – CFR Cluj, războinicii daci i-au încurajat pe jucătorii Politehnicii!HAI LA MECI!#UnitiVomInvinge#Politehnica1945

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Miercuri, 20 februarie 2019

CFR-ul dispută primul meci după schimbarea lui Antonio Conceicao, iar în capitala Moldovei pe banca tehnică va sta Alin Minteuan. Clujenii sunt lideri în clasamentului Ligii, cu 48 de puncte, dar sunt urmați, la o diferență de doar 3 puncte, de Universitatea Craiova și FCSB.

Poli Iași este pe locul 8 al clasamentului, la distanță de doar un punct față de echipa din Botoșani, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

Sursa foto și video: Facebook/CSM Politehnica Iași