Vreme instabilă la Cluj, inclusiv în weekend. Va ploua aproape în fiecare după-amiază

Începând de astăzi, aproape în fiecare după-amiază va ploua în averse, care nu vor fi însă de lungă durată, potrivit meteorologilor.

Vremea devine instabilă în următoarea perioadă, la Cluj. Temperaturile vor scădea începând din această seară până la aproximativ 15 grade în timpul zilei. Vremea se va încălzi din nou, începând de joi, temperatura urmând să ajungă din noua la 20 de grade. În schimb, începând de astăzi, vor cădea precipitații în fiecare după-amiază, spune meteorologul Narcis Maier, șeful Serviciului de Prognoză al Centrului Meteorologic Transilvania Nord, din Cluj

„Abia din 2 mai temperaturile vor crește ușor, vor ajunge la 20 de grade, deci undeva în normele climatologice, dar instabilitatea se va menține pe parcursul după-amiezelor. Nu vor fi ploi de durată, aproape în fiecare după-masă vom avea câte o aversă de ploaie, de scurtă durată. Va veni ploaia, va ieși soarele, cam așa va fi în zilele care urmează”, a declarat Narcis Maier.

Nordul Transilvaniei, inclusiv județul Cluj, se află sub avertizare de Cod Galben de ploi, începând de astăzi de la ora 15.00 și până miercuri, la ora 10.00.

Sursa foto: pixabay.com

Ne poți asculta și aici: