Cum a arătat weekend-ul la Cluj: atmosferă de sărbătoare, lumini și zăpadă. GALERIE FOTO

Weekend-ul a adus în Cluj-Napoca atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă, prin inaugurarea târgului de Crăciun din centrul orașului. Totodată, clujenii s-au putut bucura și de cele 10 instalații de lumină expuse în cadrul festivalului Lights On Romania. Iar cei care au dat o fugă în afara orașului au avut surpriza să găsească zăpadă în zona de munte a județului.

Târgul de Crăciun și-a deschis porțile și își așteaptă în fiecare zi vizitatorii cu bunătăți culinare, produse inedite, momente artistice și o roată panoramică ce oferă o priveliște de vis. Evenimentul se desfășoară la Cluj-Napoca până pe 31 decembrie, fiind deschis zilnic conform următorului program: de luni până vineri, între orele 11:00-22:00, iar în weekend de la ora 11:00 până la 22:30. A plecat la drum și Tramvaiul lui Moș Crăciun, care circulă în fiecare zi pentru a aduce bucurie copiilor.

De asemenea, orașul este din nou animat de instalațiile de lumină din cadrul festivalului Lights On Romania. Ediția cu numărul 5 a festivalului de instalații de lumină Lights On are loc la Cluj-Napoca în perioada 18 și 27 noiembrie. Artiști din Polonia, Franța, Olanda, Marea Britanie și România expun lucrări în premieră în cadrul festivalului, în zone precum The Office, Iulius Parc și Podul Elisabeta. Proiectul este organizat de Asociația Daisler.
Cei care au ajuns în acest weekend în zona  montană au avut parte de o surpriză: Iarna își intră în drepturi în stațiunile montane din județul Cluj. A nins la Băișoara și Mărișel, de exemplu, unde zăpada e numai bună de săniuș. Administratorii pârtiilor de schi din zonă se pregătesc pentru noul sezon.
foto: Municipiul Cluj-Napoca/Pârtia  de  Schi  Muntele  Băișorii

Ne poți asculta și aici: