“E greu să refuz Clujul”

Antrenorul Dan Petrescu a revenit la conducerea CFR Cluj. Este al patrulea mandat de antrenor la echipa clujeană, acesta admiţând astăzi că “este greu să refuzi Clujul”. Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul, îmi place oraşul, îmi place echipa, îmi plac fanii. Toată lumea s-a bucurat că m-am întors, acum sper să facem rezultate. Nu am venit să fiu judecat pentru ce am făcut aici, vreau să fiu judecat pentru ce fac de acum încolo, a spus Petrescu într-o conferinţă de presă.

Sursa foto: Captură Facebook

Antrenorul sosit din Coreea susţine că a găsit “jucători de calitate, buni, serioşi”, însă îi va evalua în perspectiva următorului sezon deoarece “s-au făcut şi greşeli”.

Vor veni jucători care termină contracte sau pe sume mici. Jucători pe care-i cunosc și despre care știu că vor face treabă. Nu avem buget de milioane de transferuri. Trebuie să cheltuim banii corect, nu să aruncăm aiurea pe jucători care nu mai pot. S-au făcut greșeli aici, știți ce jucători s-au adus. Dar nu eram eu când s-au adus acești jucători”, a spus Petrescu.

 

 

În ceea ce priveşte schimbările de la echipă, acestea vor sta exclusiv în mâna antrenorului şi vor fi decise în perioada următoare:

La ultimul antrenament mi-a plăcut cum s-au implicat. Deci dacă se implică la antrenamente şi joacă bine, trebuie să ne gândim foarte bine dacă schimbăm foarte mult sau nu schimbăm. Această decizie o voi lua după ultimul meci, cel cu Farul. (…) Patronul mă lasă să decid orice, cine rămâne, cine pleacă… vom lucra exact cum am lucrat în trecut, a mai spus Dan Petrescu.
Antrenorul a declarat că nu înţelege rezultatele slabe ale formaţiei FC Rapid, adversara din partida de duminică a CFR-ului, însă a admis că “va fi un meci foarte greu”.

Sunt trei echipe, Craiova, Farul şi CFR, care se bat pentru două locuri de cupe europene. Eu vreau să duc echipa în Europa, dar să vedem ce va fi pentru că mai avem trei finale de jucat, a spus Petrescu.
Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte duminică formaţia FC Rapid, de la ora 21:30, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, într-o partidă din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii.

(Ilona Farkas)

Ne poți asculta și aici: