Liceenii de 10 intră gratis la UNTOLD

Luni, 1 iulie, absolvenţii de liceu întră în febra examenelor, însă UNTOLD le oferă un motiv în plus să se mobilizeze pentru a obţine note cât mai mari. Astfel, elevii care vor obţine media 10 (zece) la Bac vor avea acces gratuit la festival.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/UNTOLDFestival
Sursa foto: https://www.facebook.com/UNTOLDFestival

Absolvenţii de liceu care vor obţine medi 10 la examenul de bacalaureat vor avea şi în acest an acces gratuit pe toată durata festivalului. Brăţara de acces se va putea ridica din zona “Acreditări” de la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, începând cu prima zi a festivalului, în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de bacalaureat, adeverinţă) care să ateste obţinerea acestor note de 10 (zece).

De asemenea, până la data de 30 iulie, cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamente la UNTOLD cu un discount de 40 de euro.

 

 

UNTOLD, cel mai mare festival de muzică din ţară şi unul dintre cele mai mari din lume, va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 8 – 11 august, până acum fiind anunţaţi nume mari precum Lenny Kravitz, Sam Smith, Swedish House Mafia, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan și Martin Garrix.

(Ilona Farkas)

 

Ne poți asculta și aici: